ʻaoʻao_banner

Nā Kuleana Hoʻolālā: Hoʻokumu ʻo Workersbee a me ABB i kahi wā e hiki mai ana i ka halihali uila hoʻomau

Ma ka lā 16 ʻApelila, i ka lewa ikaika o ka mākeke honua e ulu nei no nā kaʻa uila (EVs), ua hoʻokumu ʻia kahi kuʻikahi koʻikoʻi ma waena o ABB a meWorkersbee. Hoʻokumu ka pilina i ka hoʻomohala a me ka hoʻonuiʻOihana hoʻolimalima EV, hōʻailona ʻia ma ke kau inoa ʻana i kahi Kuʻikahi Kūʻai Kūʻai Kūʻai ma kahi kahua hana o Workersbee ma Wuxi.

 kanaka hana (2)

Hōʻike kēia hui i ka hui ʻana o ka ʻike nui o ABB i nā hoʻonā uila a me ka automation ʻoihana me ka loea o Workersbee i ka hoʻolālā ʻana a me ka hana ʻana o ka ʻenehana charging EV. Hoʻoikaika ʻia kēia hoʻoikaika ʻana i ka hoʻoikaika ʻana i nā palena o nā mea i hiki ke hoʻokō ʻia i kēia manawa i nā hoʻonā EV charging, e hāpai ana i ka neʻe ʻana i nā hana ikehu hoʻomau i loko o ka ʻoihana kaʻa.

 

Ua kūpaʻa ʻo ABB a me Workersbee i ka hana hou ʻana i loko o ka ʻenehana charging sphere, e hana i nā kaʻa uila i ʻoi aku ka maikaʻi a hiki ke loaʻa. ʻO ka manaʻo o ka hui ʻana e hoʻopololei i ka pono o nā kaʻina hana hoʻopiʻi, hoʻomaikaʻi i nā kūlana palekana o ka hoʻouka ʻana i nā lako, a hoʻemi i nā kumukūʻai holoʻokoʻa e pili ana i ka hoʻopiʻi kaʻa uila.

 

ʻAʻole ʻo ka hui pū ʻana he hōʻike i nā pahuhopu like o nā ʻoihana ʻelua akā he neʻe hoʻolālā hoʻi e hoʻoikaika i ko lākou mau kūlana i kahi mākeke hoʻokūkū. Ma ka hoʻohui ʻana i kā lākou ʻenehana a me ka ikaika mākeke, makemake ʻo ABB a me Workersbee e alakaʻi i ka uku i kahi ʻōmaʻomaʻo e hiki mai ana, e hoʻoikaika ana i ka mea nui o ka hoʻomohala hoʻomau i loko o ka ʻoihana EV.

 

Hoʻonohonoho ʻia kēia hana hoʻolālā e wehe i nā ala hou no nā ʻoihana ʻelua e hoʻoikaika i ka mākeke honua, e hoʻonui i ka hoʻohana ʻana a me ka hoʻopiʻi ʻana o nā kaʻa uila ma o nā hoʻonā hoʻopiʻi hou e hoʻokō i nā koi o nā mea kūʻai aku o kēia wā a kōkua i ka mālama ʻana i ke kaiapuni.


Ka manawa kau: Apr-17-2024
  • Mua:
  • Aʻe: